Jeugboërebroëdspaar 2017

 

4 de Jeugboërebroëdspaar van de Boërebroëlef in Belvend.

 

2017 JBB 562x375

 

Luuk Hendriksen en Anniek Lemmen, 4e Jeugbroëdspaar

van Boërebroëlef C.V. De Belhamels.

 

Leef Boëre en Boërinnekes van Belvend,

 

Op zôndig 5 fiberwari is in eine good gevulde "Hamarsjtal” ôs veerde

Jeugboërebroëdspaar oëtgekômme:

 

Luuk aadste zoon van Judith van Gerard, derde zoon van Hen van de dieke van de börgemeister en Lies van Spee en van Margriet naokömmerke van Lei Ketelings beergroethandelaer oët Tegele en Anna Maria Hubertina  baeter bekend as Huubke van Niekerken. En van Bart van Miny van 't duuvelke oët Tegele en Wimke Hendriksen van de axesjteel oët Belvend.

 

en

 

Anniek de jongste dochter van Chris van Piet Lemmen van de parketvloere op de Sjoelstraot  oët Belvend en van Agnes Peeters van de Merelstroat oppe hei oët Tegele En van Monique van Lei Willems “de erme” van de 3 kroëne oët Tegele en Els van An de visvrouw van de Cent oët Tegele.

 

Luuk (12) en Anniek(11) loupe dit Vastelaovesseizoen veurop in de jeugboërebroëlef as 't veerde jeugboërebroëdspaar van de Belhamels.

 

Luuk woënt same met ziene pap ( aad belhamelprins Bart I) en mam (Judith) en zien broor (Stan) ôppe Montfortsjtraot. Ein paar hoësnummers verder woënt Anniek. Anniek woënt same met pap (Chris) en mam (Monique) en eur zuske (Lindsey).

Anniek zit in groep 8 van basissjoel de Kom.mijn en Luuk zit op De Lings in Tegele. Same zien zeej lid van de scouting in Belvend. Anniek is zoë lenig wie ein elasjtiëkske umdet 't duit turne beej Vlug en Lenig. Luuk dae knômmelt gaer met gereidsjap en rent gaer zien trimsjooen vettig in de modder beej Scopias in Venlo. Luuk en Anniek zien allebei echte vastelaovesvierders.

Zeej kômme allebei oët ein ech vastelaovesnes en weite den ouch hiel good wie se vastelaovend môs viere.

 

 

Facebook  YouTube   Twitter