Nieje Vors Belhamels

Beej gelaegeheid van de algemeine leejevergadering van carnavalsvereiniging “De Belhamels” die onlangs op 27 mei is gehaje zien de aafvaardiginge van de sjtadsdeielvereiniginge oet Tegele, Venlo, Blierick en Ârce richting Belvend afgereis öm persoenlik aafsjeid te kómme nimme van Vors Wouter.

 

Vors Wouter Schatorie haet kort nao 't aafgelaope vastelaovesseizoen aangegaeve det zien huidige woenplaats zich neet luët combineren met 't vastelaovend vieren in Belvend. Met respect vur zien besjlissing, groete dank veur zien inzet en alle gelökwinse vur de toekóms haet C.V. De Belhamels geregeld wat d'r geregeld mós worden. Zoedoende versjene ouch de sjtadsdeilvereiniginge op 't tenieël.

 

Names de vergadering van de sjtadsdeilvereiniginge memoreerde de hier Harry Pouwels op onnaovolgbare en zier toet de verbeelding sjpraekende wieze 't vurkómme en optraeje van vors Wouter. 'T waas veur de leeje van C.V. De Belhamels en zeker vur Wouter Schatorie ein hartverwermende verrassing.

 

wouter 001

 

Oeteraard had Wouter ouch ein sjerp wirwaord met de knipoug zoeas we det van 'm gewind zien. Beide sjpraekers hadde de lachers op de hank. 'T vorssjap kump met John van Wijlick wederöm in góijje heng. John is met ingang van 't aansjtaonde vastelaovesseizoen Vors van C.V. De Belhamels.

 

wouterr 002

 

Facebook  YouTube   Twitter